Viden

Blog, guides og e-bøger

Hemmeligheden bag godt indhold, trofaste loyale kunder er kundeindsigt.
Her på siden har jeg samlet nogle af mine mest populære artikler og guides om netop kundeindsigt, digitale kunderejser og content marketing.

Jeg har en stor passion for kundeindsigt, kunderejser og content marketing som jeg har skrevet en del artikler omkring. Jeg har desuden skrevet en e-bog om kortlægning af kunderejsen. Bogen finder du nederst på siden, hvor du samtidig kan tilmelde dig mit nyhedsbrev.

KUNDERNE HAR OVERTAGET MAGTEN
Flere og flere virksomheder oplever i takt med digitaliseringen, at kunden har magten. De har taget en stor del af beslutningsprocessen i egen hånd...

FORSTÅ KUNDERNES MINDSET
Uden indsigt i kundernes mindset risikerer din virksomhed at ramme helt ved siden af og dermed spilde en masse ressourcer på salg og markedsføring.

HVORDAN OPNÅS  KUNDEINDSIGT
I dette indlæg giver jeg mit bud på, hvilke metoder der kan anvendes til at blive klogere på kunderne, samt et indblik i det mest anvendte værktøj,…

 
Modtag digitale trends

...direkte i din mailbakke

Modtag værdiskabende artikler og inspiration om kundeindsigt, kunderejser og arbejdet med produktion og distribution af indhold via mit nyhedsbrev. Kun inspiration og nyheder - Intet andet, ​og kun når jeg har noget på hjertet :-)
(Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik) Privatlivspolitik