Bag facaden

Kvinden bag A.Schwalbe Consulting

Mit navn er Anne Schwalbe og det er mig der er kvinden bag A.Schwalbe Consulting. Her på sitet deler jeg ud af min viden om online marketing og giver gerne gode råd og vejledninger om emner og aspekter indenfor content marketing, kundeindsigt og kunderejser m.m.

Lad os connecte!

Jeg brænder for visuel kommunikation. Jeg elsker at lytte og forsøge at sætte mig ind i kundens behov og udfordringer. Kombineret med indsigt i de seneste digitale trends, omsætter jeg denne viden til målrettet markedsføring i form af videoer, tekster, infografikker samt andet relevant indhold, der skaber engagement og konverteringer.

Gennem kvantitative og kvalitative undersøgelser i form af spørgeskemaundersøgelse, data, interview eller usability tests opnås indsigt som kan anvendes til udarbejdelse af personas, kortlægning af kunderejser samt forbedringer af virksomhedens hjemmeside eller webshop.

Ud over at rådgive i Online marketing,  arbejder jeg som Content Marketing Manager hos virksomheden Egatec der beskæftiger sig med automatisering og robotter.