Søgemaskineoptimering (SEO)

Synlighed gennem søgemaskiner

Search Engine Optimization kendt som SEO, er en metode hvormed man kan fremme en websides placering, i diverse søgemaskiner såsom Google.Med SEO, får du flere kvalificerede leads uden at skulle betale pr. klik.

Seo optimering består i dag af mange discipliner, hvilket betyder at der er mange faktorer der skal spille sammen, for at opnå gode søgeresultater. I dag er parametre såsom User Engagement, hvor godt brugeren engagerer sig i indholdet på dit website, hastigheden af hjemmesiden også i høj grad afgørende for din placeringer. 

Læs mere om de enkelte discipliner nedenfor

Jeg forslår altid at starte med en søgeordsanalyse, efterfuldt af en SEO Analyse.
Med indsigt i dine kunders brug af søgeord/søgefraser samt et overblik over eventuelle indekseringsbarrierer, duplicate content, websitets hastighed m.m. udføres on-page optimering af websitet.  

På baggrund af en søgeordsanalyse, går jeg i dybden med:

  •  Optimering af titler og beskrivelser
  •  Optimering af overskrifter
  •  Optimering af tekst
  •  Optimering af billeder og grafik
  •  Hastighedsoptimering

Søgeordsanalysen

Søgeordsanalyse, den væsentligste disciplin der går forud for alt seo.
En søgeordsanalyse også betegnet som en keywordsanalyse, har til formål at identificere de ord eller søgefraser, dine kunder benytter, og dermed ord af høj relevans (konvertering), men samtidig ord der er forholdsvis mange søgninger på.

En søgeordsanalyse giver dig svar på, hvilke spørgsmål de stiller, sprogbrug, søgeadfærd -  altså hvilken intentioner har brugerne. Er der tale om informationssøgning, navigationssøgning eller transaktionssøgning.  Jeg udarbejder søgeordsanalyser og implementere gerne de udvalgte søgeord i jeres tekstmateriale.

Mere om SEO Analyse

On-Page optimering,

On-Page optimering, den del du optimerer på selve hjemmesiden. 
Denne del består af mange discipliner, herunder også den mere tekniske, del som er fundamentet for at komme i mål med sin seo strategi. On-page optimering udarbejdes på baggrund af en grundig SEO Analyse.

 

Off-Page optimering

En anden væsentlig disciplin er Off-Page optimering, som også kaldes Linkbuilding. 
Hvem og hvor mange der linker til dit website er også af stor betydning. Er linket fra en anerkendt side tæller det ekstra for sidens autoritet og kvalitet af indhold. Her er særligt Content marketing værd at se nærmere på. 

 
 
Hvor hurtigt loader dit website?

Hastighedsoptimering

En anden væsentlig parameter er hastighed. Ingen gider vente på et langsomt website. Er dit website for tungt, indlæses det for langsomt og dine besøgende mister måske tålmodigheden og forlader dit site.
Dette betragtes selvfølgelig negativt af Google, hvorfor din side placeres lavere i søgeresultaterne.